Tradice, dědictví a lidská práce jsou klíčem ke všemu co děláme.
Tradice, dědictví a lidská práce jsou klíčem ke všemu co děláme.
Tradice, dědictví a lidská práce jsou klíčem ke všemu co děláme.
Tradice, dědictví a lidská práce jsou klíčem ke všemu co děláme.
Tradice, dědictví a lidská práce jsou klíčem ke všemu co děláme.
Tradice, dědictví a lidská práce jsou klíčem ke všemu co děláme.
Tradice, dědictví a lidská práce jsou klíčem ke všemu co děláme.
Tradice, dědictví a lidská práce jsou klíčem ke všemu co děláme.
Tradice, dědictví a lidská práce jsou klíčem ke všemu co děláme.
Tradice, dědictví a lidská práce jsou klíčem ke všemu co děláme.
LUNCH MENU
Jednotná cena menu včetně obalů 125,-
Podáváme od 10.30 do 14.00 nebo do vyprodání
K polednímu menu 0,5l limonáda Zulu za 20,-
22.2. – 26.2.2021
Monday
Hrachová polévka
A. 160g Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka
B. 150g Sekaný biftek zapečený uzeným sýrem, restovaná zelenina, bramborová kaše
Tuesday
Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi
A. 250g Čočka nakyselo, moravské uzené, sázené vejce, okurek
domácí pivní chléb
B. 130g Kuřecí prso smažené v bramborovém těstě, zelný salát
Wednesday
Rajská polévka s mozzarellou a bazalkou
A. 150g Smažený holandský řízek se sýrem, bramborová kaše, zelný salát
B. 130g Maďarský perkelt z kuřecího a vepřového masa, restovaná tarhoňa
Thursday
Zeleninová polévka s rajčaty
A. 240g Pečené kuřecí stehno s houskovou nádivkou s drůbežími játry, bramborová kaše
B. 150g Jitrnicový prejt, bílé vinné zelí, šťouchané brambory se smaženou cibulkou
Friday
Slepičí vývar s masem a nudlemi
A. 250g Francouzské brambory s uzeným masem a sýrem, okurek
B. 130g Smažený vepřový řízek, bramborový salát
Reservations
We recommend to make your reservations by phone, as there may be some delays with email communication..