Tradice, dědictví a lidská práce jsou klíčem ke všemu co děláme.
Tradice, dědictví a lidská práce jsou klíčem ke všemu co děláme.
Tradice, dědictví a lidská práce jsou klíčem ke všemu co děláme.
Tradice, dědictví a lidská práce jsou klíčem ke všemu co děláme.
Tradice, dědictví a lidská práce jsou klíčem ke všemu co děláme.
Tradice, dědictví a lidská práce jsou klíčem ke všemu co děláme.
Tradice, dědictví a lidská práce jsou klíčem ke všemu co děláme.
Tradice, dědictví a lidská práce jsou klíčem ke všemu co děláme.
Tradice, dědictví a lidská práce jsou klíčem ke všemu co děláme.
Tradice, dědictví a lidská práce jsou klíčem ke všemu co děláme.
POLEDNÍ MENU
Podáváme od 11.00 do 14.30 nebo do vyprodání
K polednímu menu Zulu citron za 20,-
Jednotná cena menu 150,-
16.5. – 20.5.2022
Pondělí Boršč
A. 250g Domácí bramborové noky s restovaným vepřovým masem,
sušenými rajčaty, olivami a parmazánem
B. 100g Smažený sýr maasdamer, vařené brambory, tatarská omáčka
C. 130g Vepřový steak, restované fazolové lusky na cibulce a slanině, šťouchané brambory
Úterý Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou
A. 250g Chilli con carne s mletým masem a klobásou, domácí pivní chléb
B. 150g Pečené masové kuličky s omáčkou stroganov, bramborové hranolky
C. 130g Kuřecí Cordon-bleu se šunkou a sýrem, vařené brambory, tatarská omáčka
Středa Čočková polévka
A. 130g Segedínský guláš, houskové knedlíky
B. 240g Pečené kuřecí stehno, bramborová kaše, máslová kukuřice
C. 130g Smažený holandský řízek se sýrem, bramborová kaše, zelný salát
Čtvrtek Frankfurtská polévka
A. 130g Vepřová plec á-la bažant, dušená rýže, okurek
B. 130g Moravské uzené s křenovou omáčkou, houskové knedlíky
C. 130g Burger – hovězí mleté, cheddar, salát, rajče, cibule, uzená majonéza, sezamová bulka, bramborové hranolky
Pátek Slepičí vývar s masem a nudlemi
A. 130g Drůbeží játra na cibulce, jasmínová rýže, okurek
B. 250g Gratinované lasagne s boloňským ragů v sýrové omáčce
C. 130g Kuřecí stehenní řízek smažený v cornflakes obalu, bramborový salát