Tradice, dědictví a lidská práce jsou klíčem ke všemu co děláme.
Tradice, dědictví a lidská práce jsou klíčem ke všemu co děláme.
Tradice, dědictví a lidská práce jsou klíčem ke všemu co děláme.
Tradice, dědictví a lidská práce jsou klíčem ke všemu co děláme.
Tradice, dědictví a lidská práce jsou klíčem ke všemu co děláme.
Tradice, dědictví a lidská práce jsou klíčem ke všemu co děláme.
Tradice, dědictví a lidská práce jsou klíčem ke všemu co děláme.
Tradice, dědictví a lidská práce jsou klíčem ke všemu co děláme.
Tradice, dědictví a lidská práce jsou klíčem ke všemu co děláme.
Tradice, dědictví a lidská práce jsou klíčem ke všemu co děláme.
POLEDNÍ MENU
Jednotná cena menu včetně obalů 125,-
Podáváme od 10.30 do 14.00 nebo do vyprodání
6.4. – 9.4.2021
Úterý
Bramborová polévka
A. 100g Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka
B. 130g Kuřecí ragů na červeném kari a kokosovém mléku, jasmínová rýže
Středa
Kulajda
A. 300g Bramborový guláš s klobásou, domácí pivní chléb
B. 130g Smažený kuřecí řízek, šťouchané brambory se smetanou a medvědím česnekem, okurek
Čtvrtek
Čočková polévka
A. 240g Pečené kuřecí stehno á-la bažant, dušená rýže, okurek
B. 130g Smažený holandský řízek, bramborová kaše, zelný salát
Pátek
Slepičí vývar s masem a nudlemi
A. 300g Kuřecí rizoto na kari se sýrem a rukolou
B. 130g Bourguignon z hovězího karabáčku se zeleninou, bramborová kaše, smažená hlíva ústřičná